Onze diensten:

Remote simultaanvertaling

Wij zijn op de hoogte van de tijd en bieden u nu oplossingen voor videoconferenties, conferentiegesprekken of live-streaming voor kleine of grote groepen.

Met behulp van deze nieuwe technologieën is het nu mogelijk om virtueel te vergaderen terwijl u geniet van het comfort van simultaanvertaling met echte professionele tolken, vanuit uw vergaderruimte op kantoor, thuis of waar ook ter wereld.

Simultaanvertaling

Een meertalig evenement? Wil je dat alle deelnemers mekaar verstaan en begrijpen?

Wij zorgen voor de juiste apparatuur: cabines voor de tolken, infrarood verbindingen in de zaal en hoofdtelefoons voor uw deelnemers. Wij kunnen u tevens helpen bij het vinden van de juiste tolken en dit voor alle talen.

Geluidssysteem

Moet je een menigte toespreken? Wil je door iedereen gehoord worden?

Geluid is een essentieel element om je boodschap over te brengen. Wij hebben de oplossing zodat niemand één woord mist en dit ongeacht de grootte van het publiek of de configuratie van de zaal.

traducteur événement

Video & projectie

Wil je visuele boodschappen of inhoud projecteren?

Er zijn vele mogelijkheden voor het tonen van video’s en/of PowerPoint-presentaties. Wij bieden je de optimale oplossing voor het presenteren van deze content op het medium dat past bij jouw noden en de vergaderlocatie.

Verlichting

Heb je zin in wat kleur om de sfeer op te vrolijken? Wil je atmosfeer in lijn met de bedrijfskleuren en –stijl?

De LED-technologie opent vele nieuwe mogelijkheden. De juiste verlichting kan van een succesvol evenement een gedenkwaardig evenement maken. Wij helpen je de impact te optimaliseren met respect voor uw budget.

Video-opname

Een herinnering voor later?

Wij filmen uw evenement zodat u het live kunt uitzenden op het grote scherm. Bij de opname ervan verzorgen wij ook de post-productie en begeleiden wij je bij het selectie van de juiste beelden om de hoogtepunten (“best of”) vast te leggen.

Webinar
Video conference management
TV studio green key

Verrijk uw videoconferenties met een creatieve en dynamische functie.

Gebruik onze green key studio om een op maat gemaakte en visueel aantrekkelijke omgeving te creëren om uw gespreksleiders en moderator te   laten zien,  en houd uw publik  en medewerkers langer attent.

casque interprètes

Tourguide

Ben je op zoek naar geluidsmateriaal voor een rondleiding? Een kleine buitenlandse delegatie gaat met u mee?

Wij zorgen voor een kleine, draagbare, eenvoudig te gebruiken headset, zodat uw publiek alles verstaat wat er gezegd wordt.

Silent seminar and congres

U moet verschillende vergaderingen organiseren in één en dezelfde grote ruimte? Er zijn geen aparte ruimtes op uw locatie?

Dan is een “silent conferencing” systeem de oplossing. Zo kunnen meerdere werkgroepen in dezelfde ruimte of op hetzelfde moment vergaderen zonder elkaar akoestisch te storen.

Elke groep kan vrijuit spreken en ideeën uitwisselen via een eigen gesloten circuit van microfoons en headsets. De verschillende gesprekken storen noch de ene, noch de andere.

interprétariat

Geïntegreerde oplossingen

Wil je jouw vergaderzaal uitrusten met een permanente audiovisuele infrastructuur?

Dankzij onze ervaring op het gebied van de verhuur van audiovisuele apparatuur beschikken wij ook over de nodige vaardigheden om deze permanent in uw vergaderzaal te installeren.

Toonaangevende leverancier van apparatuur voor simultaanvertaling in België met 40 jaar ervaring.

Technische audiovisuele en tolkenondersteuning voor vergaderingen en conferenties.

+32.2.216.42.42